Over ons

Over ons

Over ons

Onze ouders Frans en Gerda Ernst hebben het Biljart en Snookercentrum Zoetermeer opgezet en opende in mei 1987 haar deuren. Tegenwoordig runnen wij Marion en Sarisa de zaak en geven leiding aan een heel leuk en enthousiast damesteam. Met plezier en altijd een glimlach brengen zij de drankjes in het rond.

U kunt bij ons terecht voor Snooker, Pool, Biljart en Darts. Uiteraard  kunt u ook een drankje komen doen aan de gezellige bar. Voor degene die het leuk vinden spelletjes te doen kun u plaats nemen aan de grote stamtafel. Deze word hier veel voor gebruikt.

Wij heten u van harte welkom!!

Bieren

Voor de Bierliefhebber hebben een uitgebreide bierkaart die zo nu en dan ook word aangepast. Er zijn diverse (Belgische) bieren op de tap en fles.

Wijnen

Er is ook een wijnkaart met diverse soorten witte, rode en rosé wijnen.

Eten

Voor de kleine en grote trek hebben wij diverse soorten garnituren en een kleine a la carte kaart.

Snooker-Pool-Biljart

Snooker en biljart tafelspelen is waar alles mee begonnen is. Hiervoor kun u bij uitstek bij ons terecht en in de loop der jaren hebben wij dit uitgebreid met een aantal Pooltafels. Reserveren is wel aan te raden zeker in de weekenden!

Darts

Door de successen van ons Nederlandse darters is er veel vraag gekomen naar dartbanen. Wij hebben hier een mooie ruimte voor ingericht met 6 banen. Naast de 2 banen die we reeds hadden hebben wij 8 banen te bieden. Reserveren is niet mogelijk.

Activiteiten

Wij organiseren diverse activiteiten zoals toernooien voor snooker, darten. Ook af aan toe een pub quiz en bierproeverij.

We enjoy together

Volg ons op Facebook & Instagram om altijd op de hoogte te zijn.
U kunt ons ook benaderen voor een bedrijfsuitje,
verjaardag of vrijgezellenavond.