SNOOKERCLUB WODAMI Voor 55+ers

SNOOKERCLUB WODAMI Voor 55+ers

Wodami is een gezellige club voor mannen EN vrouwen die naast ’n potje snooker ook gezellig met een drankje aan de stamtafel de week bespreekt.

Er heerst een gezellige sfeer op woensdagmiddag in het Biljart & Snookercentrum aan de Engelandlaan in Zoetermeer. Op verschillende tafels hoor je de ballen tegen elkaar tikken en hoor je gelach als de bal in de pocket belandt of teleurstelling als er net gemist wordt. Wodami staat voor woensdagmiddag, telt momenteel zo’n 15 leden die wekelijks bij elkaar komen voor ontspanning en voor de leuke, spannende zomer en winter competitie. 

En daar passen nog best een paar enthousiaste leden bij. Ook spelen we jaarlijks ons paastoernooi, het winterkampioenschap (met 6 rode ballen), en een kersttoernooi. De eerste woensdag in januari wordt gebruikt voor de Nieuwjaars wensen en de prijsuitreiking van de zomer en winter competitie. Daarna uiteraard snookeren.

Lid worden is niet alleen gezellig en leuk, maar leden van Wodami mogen tegen een sterk gereduceerd tarief de tafels gebruiken.

Nieuwelingen kunnen recreatief beginnen, maar ook gelijk mee doen aan de lopende competitie kan ook. 

Speellocatie: Biljart & Snookercentrum
Engelandlaan 4  (onder de weg)
Wanneer?: Elke woensdagmiddag van 13:00 uur tot 18:00 uur

Voor de 55+er die zijn woensdagmiddag op een gezellige en sportieve manier wil doorbrengen is er snookerclub Wodami. Een club van gezellige mensen die elke week bijeen komen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Simon Toet: 06-230 520 31 of e-mail: s.toet@xs4all.nl. of Jo in ’t Veen e-mail: joclara@planet.nl